Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Το ημερολόγιο του Φ.Ο.Υ. είναι γεγονός!


Κυκλοφορεί πλέον το ημερολόγιο του Φιλοπρόοδου Ομίλου Υμηττού με θέμα: "Ο Υμηττός (1920-1960) σε 12+1 φωτογραφίες" με αρχειακές όσο και σπάνιες φωτογραφίες από τον Υμηττό της καρδιάς μας και είναι διαθέσιμο από την γραμματεία του Ομίλου.

Παραθέτουμε το εισαγωγικό κείμενο που το συνοδεύει:

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού μπαίνει αισίως στο 62ο έτος της λειτουργίας του, στην 7η δεκαετία του πολιτιστικού ταξιδιού του. Και σε αυτό το ταξίδι σαν ένα γερό σκαρί, σαν ένα πολυτάξιδο καράβι, έχει διαβεί φουρτουνιασμένες θάλασσες και ήρεμα πελάγη. Στα αμπάρια του, στις αποσκευές του, κουβαλά πολύτιμες εμπειρίες, θαυμαστές περιπέτειες, γλυκές αναμνήσεις. Όλα αυτά θέλει να τα ζήσει ξανά με τους Υμηττιώτες και τις Υμηττιώτισες που τόσα χρόνια αποτελούν το πλήρωμα αυτού του ιστιοφόρου. Αποφάσισε λοιπόν να τα μοιραστεί μέσα από ένα καλαίσθητο ημερολόγιο – παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές, μιας και όταν μοιραζόμαστε κοινά πράγματα και επιθυμίες γινόμαστε καλύτεροι και σοφότεροι. Στην πρώτη φωτογραφία του ημερολογίου μας θα βρείτε μια φωτογραφία (αρχές δεκαετίας του 1920) του οικοπέδου, στο οποίο έμελλε να χτιστεί το κτήριο του ομίλου  μας με ορατή, στο πίσω φόντο την τότε μάντρα της ΠΥΡΚΑΛ.
Είμαστε ευτυχείς που θα μοιραστούμε μαζί σας αυτές τις στιγμές και ευχόμαστε εν όψει του νέου έτους χρόνια πολλά, υγεία και ευτυχία.
Λένα Ρούσσου /Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φ.Ο.Υ.

Μπορείτε να το προμηθευθείτε από τα γραφεία του Φ.Ο.Υ. καθημερινά 6-10 μ.μ. εκτός Σαββάτου και Κυριακής (τηλ 210 7625856,)

Δεν υπάρχουν σχόλια: