Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Δέκα μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση!

Σημαντικά δημοσκοπικά ευρήματα προκύπτουν από δύο νέες έρευνες που δημοσιεύονται.  
Δέκα μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση!στον Τύπο. Πρόκειται για τις μετρήσεις κοινής γνώμης από το Πανεπιστήμιο Πατρών και από την εταιρεία Pulse για την εφημερίδα το Ποντίκι.

Σημαντικό προβάδισμα δέκα ποσοστιαίων μονάδων στο ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία διενεργήθηκε την περίοδο 22/5-29/5 και δημοσιεύθηκε στο thebest.gr.

Αναλυτικά στην πρόθεση ψήφου τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής:


ΣΥΡΙΖΑ: 25,2%
ΝΔ: 15,2%
ΠΑΣΟΚ: 11,7%
Χρυσή Αυγή: 8,7%
ΚΚΕ: 5,6%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 5,4%
Δημιουργία Ξανά!: 4,3%
ΔΗΜΑΡ: 3,8%


Διαβάστε περισσότερα!

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Τσίπρας: Προτεραιότητα η προάσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας

ΑΘΗΝΑ 29/05/2012

Η προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής ανεξαρτησίας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας και παρατήρησε ότι η οικονομική κρίση επ’ ουδενί δεν επιτρέπει ολιγωρία και αγνόηση άλλων κινδύνων, που απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση για την αντιμετώπισή τους.
Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, επικεφαλής αντιπροσωπείας, είχε σήμερα τρίωρη συνάντηση με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, και ενημερώθηκε για τη μαχητική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων τα προβλήματα, τις δυσκολίες και τις δυνατότητες που υπάρχουν.


Διαβάστε περισσότερα!

Σαν σήμερα ο Μανώλης Γλέζος και ο Λάκης Σάντας κατέβασαν τη σβάστικα από την Ακρόπολη το 1941

Στα τέλη Μαΐου του 1941 είχε συμπληρωθεί ένας μήνας από την παράδοση της Αθήνας στους Γερμανούς, που ολοκλήρωναν τις επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα με την κατάληψη της Κρήτης. Ο Μανώλης Γλέζος και ο Λάκης Σάντας ήταν τότε δύο νεαροί φοιτητές. Το παράτολμο σχέδιο για υποστολή της σβάστικας γεννήθηκε στο μυαλό τους στο Ζάππειο, καθώς αντίκριζαν την Ακρόπολη.

Διαβάστε περισσότερα!

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

του Λευτέρη Ριζά 
Από τότε που η οικονομική κρίση του καπιταλισμού / ιμπεριαλισμού  εξαπλώθηκε και στην Ελλάδα, ιδιαίτερα η «κρίση χρέους» που μας οδήγησε στα περιβόητα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και τις επαχθέστατες δανειακές συμβάσεις, βγήκε από την ιδεολογική  ντουλάπα του αστισμού,  η ανάγκη υπεράσπισης της πατρίδας και του έθνους [της εθνικής οικονομίας]. 
Από εκεί που οι ίδιες οι αστικές δυνάμεις – πολιτικές, πνευματικές και οικονομικές – είχαν κηρύξει την έννοια του έθνους και της πατρίδας ξεπερασμένες [1], που πρωί-μεσημέρι και βράδυ μας καλούσαν να πάρουμε ολόψυχα μέρος στην περιβόητη «παγκοσμιοποίηση» - και γι αυτήν να αποδεχτούμε κάθε φορά τις θυσίες που μας καλούσαν να υποστούμε – εντελώς ξαφνικά θυμήθηκαν ότι τώρα οι θυσίες, τα Μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις γίνονται ακριβώς για την υπεράσπιση της «πατρίδας» και του «έθνους».


Διαβάστε περισσότερα!

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Public Issue: Προηγείται με 30% στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ!

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public Issue ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πρώτος με ποσοστό 30 % ενώ ακολουθεί η ΝΔ με ποσοστό 26 %. Στην τρίτη θέση παραμένει το ΠΑΣΟΚ με 15%.
 
Τα ποσοστά των κομμάτων έχουν ως εξής:
ΣΥΡΙΖΑ: 30%
Νέα Δημοκρατία: 26%
ΠΑΣΟΚ: 15%
Δημοκρατική Αριστερά: 7%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 7%
ΚΚΕ: 5%
Χρυσή Αυγή: 4,5%

Διαβάστε περισσότερα!

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Φ.Ο.Υ. "ΠΡΟΖΑ"


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΥΜΗΤΤΟΥ
Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Φ.Ο.Υ. "Πρόζα"παρουσιάζει το έργο του ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΙΟΝΕΣΚΟ

"ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ"

Σκηνοθεσία: Έφη Μεράβογλου
Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές


Διαβάστε περισσότερα!

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ακραία, πρωτοφανής και παράνομη παρέμβαση της Διοίκησης της EUROBANK στις εκλογές, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Ακραία, πρωτοφανής και παράνομη παρέμβαση της Διοίκησης της EUROBANK στις εκλογές, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜΑνακοίνωση του Γραφείου Τύπου
Ακραία, πρωτοφανής και παράνομη παρέμβαση της Διοίκησης της EUROBANK στις εκλογές, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ
 
Με οργανωμένες συναντήσεις στελεχών της Τράπεζας, μεταφέρεται η άμεση απειλή στους εργαζόμενους, ότι αν ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, θα κλείσει η τράπεζα και θα χάσουν τη δουλειά τους.
Τους καλούν, δε, να ενημερώνουν τους πελάτες για τον κίνδυνο να χαθούν οι καταθέσεις τους από την εφαρμογή της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, αν τον ψηφίσουν και σχηματισθεί Κυβέρνηση της Αριστεράς.

Διαβάστε περισσότερα!

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ
ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ 19η ΜΑΪΟΥ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ:

Η 19η Μαΐου είναι ημέρα μνήμης για τους 353.000 δολοφονημένους και τις χιλιάδες διωγμένους από τις πατρογονικές τους εστίες Έλληνες Πόντιους. Αποτίουμε φόρο τιμής στα θύματα και απαιτούμε από την πολιτική και πνευματική ηγεσία της Τουρκίας την αναγνώριση των διωγμών και των δραματικών συνεπειών τους στον Ποντιακό Ελληνισμό.

Διαβάστε περισσότερα!

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Δημοσκόπηση στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ: Στην κορυφή ο ΣΥΡΙΖΑ… στα τάρταρα το ΠΑΣΟΚ


Με την επιφύλαξη που αρμόζει σε κάθε δημοσκόπηση της περιόδου

Πρώτο κόμμα αναδεικνύεται ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC, με 20,3%, ενώ η Νέα Δημοκρατία πέφτει στο 14,2% και το ΠΑΣΟΚ φλερτάρει με μονοψήφια ποσοστά.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, που δημοσιεύεται σήμερα στο περιοδικό «Επίκαιρα», το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει την καθοδική του πορεία, πέφτοντας κάτω και από το 11%, όπως επίσης και το ΚΚΕ, που φτάνει στο 4,4%.
Χαρακτηριστική η μείωση και της Χρυσής Αυγής, που δεν ξεπερνά το 3%. Αν επιβεβαιωθεί η δημοσκόπηση, τότε το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου μπορεί να μείνει εκτός Βουλής στις επόμενες εκλογές, καθώς φαίνεται ότι οι πολίτες που το ψήφισαν ως διαμαρτυρία, τώρα αλλάζουν γνώμη μετά τα στρατιωτικά παραγγέλματα και τις μετεκλογικές αποκαλύψεις για τα στελέχη του κόμματος.
Αναλυτικότερα, στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με το iefimerida.gr, τα κόμματα λαμβάνουν τα εξής ποσοστά:

Διαβάστε περισσότερα!

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ο Τσίπρας θα σου πάρει το σπίτι !


Από τη εφημερίδα "ΠΑΡΟΝ" της Κυριακής 13/5/12


Διαβάστε περισσότερα!

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΠΕΡΙ ΖΩΩΝ της ΕΛ. ΓΕΛΙΝΕΚ


ΣΤΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

ΠΕΡΙ ΖΩΩΝ της ΕΛ. ΓΕΛΙΝΕΚ

«Την 7η Μαΐου  κατά τη διάρκεια ελέγχων προσήχθησαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής 45 εκδιδόμενες γυναίκες, εκ των οποίων 35 αλλοδαπές και 10 Ελληνίδες. Σε βάρος τους βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις που αφορούν τη νομοθεσία για εκδιδόμενα πρόσωπα και εξετάστηκαν από κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι 6 εκδιδόμενες είναι φορείς του AIDS. Για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων.»                                                                              Από τον Τύπο των ημερών

Την περασμένη εβδομάδα η συζήτηση στα αστυνομικά δελτία των καναλιών περιστράφηκε γύρω από το θέμα της μόλυνσης πελατών κάποιων ιεροδούλων από ΕΣΑΑ/Επίκτητο Σύνδρομο Ανοσοποιητικής Ανεπάρκειας(AIDS). Στον πανικό ο οποίος ακολούθησε ουδείς ασχολήθηκε, σε δεύτερο επίπεδο ανάγνωσης της είδησης, με το γεγονός ότι όλες οι αλλοδαπές γυναίκες βρίσκονταν παράνομα στη χώρα, χωρίς χαρτιά, θύματα του σύγχρονου δουλεμπορίου το οποίο ονομάζεται διακίνηση (trafficking). Κι όμως η διακίνηση αυτή, αντρών και γυναικών, από  παράνομα κυκλώματα με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση, είναι ένα σημαντικό μέρος των μαζικών μετακινήσεων και μάλιστα από τα πλέον κερδοφόρα μαζί με τη διακίνηση ναρκωτικών.


Διαβάστε περισσότερα!

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Επανιδρύεται ο ΣΥΡΙΖΑ σε «μεγάλη δημοκρατική αριστερή παράταξη»


Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας

                          Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας
  Αθήνα
Την επανίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ και την μετεξέλιξή του σε «μία μεγάλη δημοκρατική αριστερή παράταξη» ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, στην διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι αυτή είναι η εντολή του λαού, δηλαδή η επανίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι αυτή η προσπάθεια άρχισε ήδη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ της 5ης Μαΐου δεν υπάρχει πια. Σήμερα έχουμε έναν νέο ΣΥΡΙΖΑ. Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι το έναυσμα για μία ανασυγκρότηση του κόμματος. Γρήγορα θα προχωρήσουμε σε διαδικασίες ανασυγκρότησης» είπε, τονίζοντας ότι θα καταθέσει σχετικό αίτημα στον Άρειο Πάγο.

Διαβάστε περισσότερα!

Τέλος εποχής για τον Δημήτρη Χριστόφια

 Έλλειψη προόδου στην τουρκική αδιαλλαξία.
Επτά μήνες πριν από τη λήξη της θητείας του ανακοίνωσε πως δεν θα επαναδιεκδικήσει την προεδρία της Δημοκρατίας.

Τελευταία ενημέρωση: 14 Μαίου 2012, 20:55
Τέλος εποχής για τον Δημήτρη Χριστόφια. Επτά μήνες πριν από τη λήξη της θητείας του ανακοίνωσε το απόγευμα με διάγγελμα πως δεν θα επαναδιεκδικήσει την προεδρία της Δημοκρατίας, προτάσσοντας τόσο την άπνοια στο κυπριακό όσο και την προεκλογική του δέσμευση, ότι θα ήταν πρόεδρος μίας πενταετίας.
Ο κος. Χριστόφιας, ο οποίος έγινε στην ουσία ο πρώτος πρόεδρος της Δημοκρατίας ο οποίος δεν θα επιδιώξει επανεκλογή του στον προεδρικό θώκο, απέδωσε την έλλειψη προόδου στην τουρκική αδιαλλαξία. Υπεραμύνθηκε δε σθεναρά τόσο των χειρισμών του όσο και των θέσεων που κατέθεσε στο τραπέζι των συνομιλιών, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την πικρία του για την πολεμική που όπως είπε δέχθηκε.


Διαβάστε περισσότερα!

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

"Ερμηνείες και ερμηνείες του εκλογικού αποτελέσματος" του Γ.Σχίζα

Από το ιστολόγιο ΟΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ :
Εκτός από κάποιες περιπτώσεις όπου γίνεται συστηματική συλλογή στοιχείων για την κατανόηση της συμπεριφοράς του εκλογικού σώματος, οι υπόλοιπες ερμηνείες είναι μάλλον «ψυχανεμίσματα» ….
Με αυτή την επιφύλαξη προς εαυτόν και αλλήλους, καταθέτω κι εγώ τη δική μου απόπειρα μαζικής ψυχανάλυσης (!) των ανθρώπων που ψήφισαν στις 6 Μαίου : Λέω λοιπόν ότι οι πολίτες ψήφισαν προπάντων αντιμνημονιακά, ότι ψήφισαν ενάντια στον όλεθρο που έφεραν στη χώρα οι φορείς και απολογητές της υποτέλειας, ότι καταδίκασαν το ψέμα των πράσινων Μυγχάουζεν . Ότι αποδοκίμασαν τον επαμφοτερίζοντα λόγο και την ασάφεια - τους κολοτούμπες εν ενεργεία ή σε διαθεσιμότητα. 
Πέρα από το μνημόνιο, έγιναν διάφορες απόπειρες για την εισδοχή θεμάτων δευτερεύουσας ή τριτεύουσας σημασίας στη προεκλογική ατζέντα …Το μεταναστευτικό ήταν ένα τέτοιο θέμα, όπως επίσης ήταν τα ζητήματα ποιότητας ζωής, της ενέργειας, των εξορύξεων, της διαχείρισης αποβλήτων, της διαχείρισης των κοινόχρηστων χώρων. Με την εξαίρεση του μεταναστευτικού, τα υπόλοιπα ζητήματα απαιτούσαν μια φωνή ισχυρή, τεκμηριωμένη και εμπνευσμένη, που θα έδειχνε τη συνάρτηση του οικονομικού περίγυρου (Μνημόνιο) με την καταβύθιση της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος. Δυστυχώς, για πολλούς λόγους, αυτή η φωνή έμεινε ψίθυρος….




Διαβάστε περισσότερα!

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Δήλωση Αλ. Τσίπρα : Eπανίδρυση στην κατεύθυνση μιας μεγάλης μαζικής λαϊκής και δημοκρατικής παράταξης της αριστεράς.

Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς      06/05/2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ


Το εκλογικό αποτέλεσμα, παρότι φαίνεται ότι δεν το έχουν καταλάβει ούτε ο κ.Βενιζέλος, ούτε ο κ. Σαμαράς, αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα ανατροπής τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλη την Ευρώπη.
Πρόκειται για ένα μήνυμα ειρηνικής επανάστασης. Οι λαοί της Ευρώπης δεν μπορούν να συμβιβαστούν με τα μνημόνια της βαρβαρότητας, δεν μπορούν να νομιμοποιήσουν ένα μέλλον αναξιοπρέπειας.

Διαβάστε περισσότερα!

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Κατά Ψωροκώσταινας (Και κατά Κατοχής), του Στάθη

Κατά Ψωροκώσταινας (Και κατά Κατοχής)
Δεν θέλω για Πρωθυπουργό μου τον κ. Ράιχενμπαχ ή τον κ. Τόμσεν.
Γι’ αυτό δεν ψηφίζω ούτε τη Ν.Δ., ούτε το ΠΑΣΟΚ.
Δεν θέλω την Ελλάδα Προτεκτοράτο υπό την Εντολή της Τρόικας,
δεν θέλω την Ελλάδα Ειδική Οικονομική Ζώνη που θα δουλεύει για τους Τοκογλύφους της Ντόιτσε Μπανκ.
Γι’ αυτό δεν θα ψηφίσω ούτε τον κ. Ράιχενμπαχ Σαμαρά, ούτε τον κ. Τόμσεν Βενιζέλο.

Διαβάστε περισσότερα!

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ Φ.Ο.Υ. - "Πρόσωπο με πρόσωπο" 7/5/2012 και ώρα 20.00

Συνεχίζεται η λειτουργία της Κινηματογραφικής Λέσχης του ΦΟΥ με την ενδέκατη κατά σειρά ταινία "Πρόσωπο με πρόσωπο" (1966) του Ροβήρου Μανθούλη στις 8μμ. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Κ. Μπλάθρα κριτικό του κινηματογράφου
 
 

Διαβάστε περισσότερα!

Χρυσή Αυγή-Παρακράτος, κρυφές χρηματοδοτήσεις και πολλά άλλα συνθέτουν το παζλ του νεοναζιστικού μορφώματος

Η Χρυσή Αυγή μακρύ χέρι του συστήματος
Παρακράτος, κρυφές χρηματοδοτήσεις και πολλά άλλα συνθέτουν το παζλ του νεοναζιστικού μορφώματος.
 Του Λεωνίδα Σακλαμπάνη

«Και φυσικά είναι σύμπτωση ότι θα παρουσιάσουμε τα ψηφοδέλτιά μας την 21η Απριλίου. Όλες τις εκδηλώσεις μας τις κάνουμε το Σάββατο, έτσι έτυχε και η συγκεκριμένη μέρα έπεσε Σάββατο. Δεν έχω πρόβλημα και δεν θα το κρύψω, συμφωνούμε σε πολλά με την 21η Απριλίου.(Νίκος Μιχαλολιάκος, στον τηλεοπτικό σταθμό Κόντρα, Πέμπτη 19 Απριλίου 2012)


Τον Γενάρη του 2011 η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει, για πρώτη φορά στην ιστορία της, μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου της Αθήνας. Ο «φίρερ» της, όπως τον αποκαλούν οι φίλοι και «συναγωνιστές του», από τις πρώτες μέρες προκαλεί. Σε μία αντιπαράθεσή του σηκώνεται και γεμάτος τιμή και καμάρι χαιρετά ναζιστικά μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Διαβάστε περισσότερα!

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Με συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ κλείνει ο προεκλογικός αγώνας στον Υμηττό

Ολοκληρώνεται σήμερα η προεκλογική περίοδος για τις εκλογές της 6ης Μαίου. Για το Δήμο Δάφνης-Υμηττού η αυλαία πέφτει με μιά συζήτηση την οποία διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής μας στην πλατεία Υμηττού, στις 9.00 μμ, με τους υποψήφιους της Β΄ Αθήνας Ασημακόπουλο Βασίλη, Σακελλαρίδη Γαβριήλ και Σχίζα Γιάννη.


Διαβάστε περισσότερα!

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Σχετικά με τη "Χρυσή Αυγή", τις εκλογές και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις

Οι τελευταίες Δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν ,έδιναν από 3,5% - 5% στην «Χρυσή Αυγή» .Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στο Internet δίνουν μέχρι και 8% στην «Χρυσή Αυγή». Στις προηγούμενες εκλογές η «Χρυσή Αυγή» είχε πάρει ποσοστό περίπου 0,5%.
Τα ποσοστά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις στην «Χ.Α.» αντιστοιχούν σε 500.000-600.000 ψήφους.

Η πλειοψηφία των παραπάνω ψηφοφόρων δεν έχει δεί ούτε μια φορά τον Αρχηγό ή άλλο εκπρόσωπο του Κόμματος, (κανείς τους δεν έχει εμφανιστεί σε μεγάλο Κανάλι) , οι περισσότεροι δεν ξέρουν ούτε το όνομα του Αρχηγού του κόμματος, οι περισσότεροι δεν ξέρουν από ποιους και πώς έχει εκλεγεί ο Αρχηγός του κόμματος, δεν ξέρουν ποιες είναι οι επίσημες και ανεπίσημες θέσεις του κόμματος για τα πολιτικά , κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα του τόπου , οι περισσότεροι δεν ξέρουν το έμβλημα του κόμματος και υποθέτω δεν ξέρουν ούτε ένα από τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος ,όπως πιθανόν δεν ξέρουν ούτε ένα μέλος αυτού του κόμματος.



Διαβάστε περισσότερα!